AZ OLDAL JELENLEG TESZT ÜZEMMÓDBAN FUT

A hőség továbbra is terheli a szervezetet

Péntek délelőtt napos idő lesz, gyorsan melegszik majd a levegő.

Délután csak északon alakul ki felhőzet, itt-ott záporok, zivatarok is kialakulhatnak. A szél napközben mérsékelt nyugati lesz, hajnalban 17, 23 fok várható, a hőmérséklet csúcsértéke 31, 39 fok közt alakul, késő este pedig 23, 31 fok lesz.

Pénteken hőség lesz, ez jelentős terhet ró a szervezetre. A fokozódó meleg és fülledtség további panaszokat okozhat. Rosszullétek, keringési panaszok és vérnyomásingadozás is előfordulhat. A zivatarok miatt az asztmások állapota is romolhat, valamint a meleg kialvatlanságot is okozhat.

A közlekedésnél ügyeljünk a figyelmetlen sofőrökre, a megfelelő fék-és követési távolság betartása fokozottan ajánlott!

Balesetmentes közlekedést, szép napot kívánunk!

spacer

Kapcsolódó cikkek

Az agresszió az Alzheimer-kórban szenvedő betegek esetében a leggyakrabban a betegség előrehaladottabb stádiumaiban jelentkezik.
Kutatások igazolják, hogy az alacsony tesztoszteron szint nagyban hozzájárulhat az Alzheimer-kór kialakulásához.
Az Alzheimer-kórban szenvedőknél fontos az egészséges táplálkozás
Íme, néhány tanács, amely segít örömöt csempészni az Alzheimer-kórban szenvedő beteg, illetve családtagjainak hétköznapjaiba.
Az Alzheimer-kór nemcsak a betegnek,a hozzátartozónak is komoly hétköznapi nehézségeket okoz,többségük leküzdhető,ha megtanuljuk a kórral való együttélés szabályait.
Az Alzheimer-kór egyre több embert érint világszerte, ezért fontos hangsúlyt fektetni a betegség kialakulásának megelőzésére.
Az Alzheimer-kór az agy minden területét érinti, bizonyos képességek elvesznek, a betegnek segítségre van szüksége.
A séta lassítja a kognitív funkciók hanyatlását azokban a betegekben, akiknél enyhe gondolkodásromlás, illetve Alzheimer-kór áll fenn.
Az Alzheimer-kór az időskori elbutulás (demencia) leggyakoribb oka, ami a szellemi képességek súlyos romlásával jár együtt.

Facebook posztok