AZ OLDAL JELENLEG TESZT ÜZEMMÓDBAN FUT

A nyugodtabb időben regenerálódhat a szervezet

Csütörtök délelőtt kevés felhő lesz az égen, csapadékra sem kell számítani.

Keleten megjelenhetnek gomolyfelhők, de csapadék nem alakul ki belőlük. A szél napközben mérsékelt északi lesz, hajnalban 13, 18 fok várható, a hőmérséklet csúcsértéke 24, 29 fok közt alakul, késő este pedig 18, 23 fok lesz.

Csütörtökön nem érkezik front, de előfordulhat, hogy a hűvösebb reggelen felerősödnek a kopásos ízületi bántalmak. A gyors felmelegedés miatt a délelőtt folyamán megjelenhet még vérnyomás-ingadozás is. A nyugodtabb, stabilabb időjárás alkalmat teremt a feltöltődésre, regenerációra, használjuk ki.

A közlekedésnél ügyeljünk a figyelmetlen sofőrökre, a megfelelő fék-és követési távolság betartása fokozottan ajánlott!

Balesetmentes közlekedést, szép napot kívánunk!

spacer

Kapcsolódó cikkek

Az agresszió az Alzheimer-kórban szenvedő betegek esetében a leggyakrabban a betegség előrehaladottabb stádiumaiban jelentkezik.
Kutatások igazolják, hogy az alacsony tesztoszteron szint nagyban hozzájárulhat az Alzheimer-kór kialakulásához.
Az Alzheimer-kórban szenvedőknél fontos az egészséges táplálkozás
Íme, néhány tanács, amely segít örömöt csempészni az Alzheimer-kórban szenvedő beteg, illetve családtagjainak hétköznapjaiba.
Az Alzheimer-kór nemcsak a betegnek,a hozzátartozónak is komoly hétköznapi nehézségeket okoz,többségük leküzdhető,ha megtanuljuk a kórral való együttélés szabályait.
Az Alzheimer-kór egyre több embert érint világszerte, ezért fontos hangsúlyt fektetni a betegség kialakulásának megelőzésére.
Az Alzheimer-kór az agy minden területét érinti, bizonyos képességek elvesznek, a betegnek segítségre van szüksége.
A séta lassítja a kognitív funkciók hanyatlását azokban a betegekben, akiknél enyhe gondolkodásromlás, illetve Alzheimer-kór áll fenn.
Az Alzheimer-kór az időskori elbutulás (demencia) leggyakoribb oka, ami a szellemi képességek súlyos romlásával jár együtt.

Facebook posztok