AZ OLDAL JELENLEG TESZT ÜZEMMÓDBAN FUT

Igazi tavaszias idő várható!

Szerda délelőtt feloszlanak a ködfoltok, csak kevés felhő lesz az égen és csapadékra sem kell számítani.

Délután megérkezik a tavasz, napsütéses, kellemes idő várható. A szél mérsékelt délkeleti lesz, hajnalban 1, 6 fok várható, a hőmérséklet csúcsértéke 10, 15 fok között alakul, késő este pedig 5, 10 fok lesz.

Szerdán nem érkezik front hazánkba, viszont az időjárási változásokra érzékenyek enyhébb migrént tapasztalhatnak. A nap során csak délelőtt elképzelhető, hogy lesz némi vérnyomás-ingadozás. A napsütés szerencsére ellensúlyozza majd a panaszokat, nem csak a hangulatra és a közérzetre lesz kitűnő hatással, de az egészségünkre is.

A közlekedésnél vigyázzunk a figyelmetlen sofőrökkel, a megfelelő fék- és követési távolság betartása fokozottan ajánlott!

Balesetmentes közlekedést, szép napot kívánunk!

spacer

Kapcsolódó cikkek

Az agresszió az Alzheimer-kórban szenvedő betegek esetében a leggyakrabban a betegség előrehaladottabb stádiumaiban jelentkezik.
Kutatások igazolják, hogy az alacsony tesztoszteron szint nagyban hozzájárulhat az Alzheimer-kór kialakulásához.
Az Alzheimer-kórban szenvedőknél fontos az egészséges táplálkozás
Íme, néhány tanács, amely segít örömöt csempészni az Alzheimer-kórban szenvedő beteg, illetve családtagjainak hétköznapjaiba.
Az Alzheimer-kór nemcsak a betegnek,a hozzátartozónak is komoly hétköznapi nehézségeket okoz,többségük leküzdhető,ha megtanuljuk a kórral való együttélés szabályait.
Az Alzheimer-kór egyre több embert érint világszerte, ezért fontos hangsúlyt fektetni a betegség kialakulásának megelőzésére.
Az Alzheimer-kór az agy minden területét érinti, bizonyos képességek elvesznek, a betegnek segítségre van szüksége.
A séta lassítja a kognitív funkciók hanyatlását azokban a betegekben, akiknél enyhe gondolkodásromlás, illetve Alzheimer-kór áll fenn.
Az Alzheimer-kór az időskori elbutulás (demencia) leggyakoribb oka, ami a szellemi képességek súlyos romlásával jár együtt.

Facebook posztok