AZ OLDAL JELENLEG TESZT ÜZEMMÓDBAN FUT

Meleg, fülledt időjárás érkezik

Szombat délelőtt változóan felhős égre lehet számítani, délen többnyire napsütéses lesz az idő.

Elszórtan kialakulhatnak záporok, zivatarok. A délután fülledt időt hozhat, ekkor valószínűbb a záporok kialakulása. A szél napközben élénk nyugati lesz, hajnalban 18, 23 fok várható, a hőmérséklet csúcsértéke 28, 38 fok közt alakul, késő este pedig 18, 28 fok lesz.

Szombaton nem érkezik front hazánkba, de a fülledt, meleg idő rosszulléteket okozhat és továbbra is nagy terhelés éri a szervezetet. Fejfájást, légszomjat és ingadozó vérnyomást is tapasztalhatunk. Felléphet még ingerlékenység és nyugtalanság is, valamint a szívbeteget nagy terhelés éri.

A közlekedésnél ügyeljünk a figyelmetlen sofőrökre, a megfelelő fék-és követési távolság betartása fokozottan ajánlott!

Balesetmentes közlekedést, szép napot kívánunk!

 

spacer

Kapcsolódó cikkek

Az agresszió az Alzheimer-kórban szenvedő betegek esetében a leggyakrabban a betegség előrehaladottabb stádiumaiban jelentkezik.
Kutatások igazolják, hogy az alacsony tesztoszteron szint nagyban hozzájárulhat az Alzheimer-kór kialakulásához.
Az Alzheimer-kórban szenvedőknél fontos az egészséges táplálkozás
Íme, néhány tanács, amely segít örömöt csempészni az Alzheimer-kórban szenvedő beteg, illetve családtagjainak hétköznapjaiba.
Az Alzheimer-kór nemcsak a betegnek,a hozzátartozónak is komoly hétköznapi nehézségeket okoz,többségük leküzdhető,ha megtanuljuk a kórral való együttélés szabályait.
Az Alzheimer-kór egyre több embert érint világszerte, ezért fontos hangsúlyt fektetni a betegség kialakulásának megelőzésére.
Az Alzheimer-kór az agy minden területét érinti, bizonyos képességek elvesznek, a betegnek segítségre van szüksége.
A séta lassítja a kognitív funkciók hanyatlását azokban a betegekben, akiknél enyhe gondolkodásromlás, illetve Alzheimer-kór áll fenn.
Az Alzheimer-kór az időskori elbutulás (demencia) leggyakoribb oka, ami a szellemi képességek súlyos romlásával jár együtt.

Facebook posztok