AZ OLDAL JELENLEG TESZT ÜZEMMÓDBAN FUT

Melegedő idő és gomolyfelhők az égen

Kedd délelőtt kevés felhő lesz az égen és csapadék sem várható.

Délután viszont már gomolyfelhők zavarhatják meg a napsütést, de csapadék ezekből sem alakul ki. Napközben mérsékelt északi szél fúj, hajnalban 5, 10 fok lesz, a hőmérséklet csúcsértéke 24, 29 fok közt alakul, este pedig 16, 21 fokra lehet számítani.

Kedden nem érkezik front, de a hűvös reggelek így is okozhatnak kopásos ízületi bántalmakat. Délelőtt a keringési panaszok is felerősödhetnek, illetve a gyorsan melegedő idő múló rosszulléteket is okozhat. A déli megyékben a migrénhajlam fokozódni fog, de érdemes időt tölteni a szabadban, ugyanis a nap jó hatással lesz a hangulatra. A hőérzet magas lesz, a légszennyezettség és a porkoncentráció kissé növekszik, a légnyomás gyengén süllyed.

A közlekedésnél ügyeljünk a figyelmetlen sofőrökre, a fék-és követési távolság betartása pedig fokozottan ajánlott!

Balesetmentes közlekedést, szép napot kívánunk!

spacer

Kapcsolódó cikkek

Az agresszió az Alzheimer-kórban szenvedő betegek esetében a leggyakrabban a betegség előrehaladottabb stádiumaiban jelentkezik.
Kutatások igazolják, hogy az alacsony tesztoszteron szint nagyban hozzájárulhat az Alzheimer-kór kialakulásához.
Az Alzheimer-kórban szenvedőknél fontos az egészséges táplálkozás
Íme, néhány tanács, amely segít örömöt csempészni az Alzheimer-kórban szenvedő beteg, illetve családtagjainak hétköznapjaiba.
Az Alzheimer-kór nemcsak a betegnek,a hozzátartozónak is komoly hétköznapi nehézségeket okoz,többségük leküzdhető,ha megtanuljuk a kórral való együttélés szabályait.
Az Alzheimer-kór egyre több embert érint világszerte, ezért fontos hangsúlyt fektetni a betegség kialakulásának megelőzésére.
Az Alzheimer-kór az agy minden területét érinti, bizonyos képességek elvesznek, a betegnek segítségre van szüksége.
A séta lassítja a kognitív funkciók hanyatlását azokban a betegekben, akiknél enyhe gondolkodásromlás, illetve Alzheimer-kór áll fenn.
Az Alzheimer-kór az időskori elbutulás (demencia) leggyakoribb oka, ami a szellemi képességek súlyos romlásával jár együtt.

Facebook posztok