AZ OLDAL JELENLEG TESZT ÜZEMMÓDBAN FUT

Napos idő és felmelegedés

Kedd délelőtt a ködfoltok fokozatosan csökkennek majd és alapvetően napos időre lehet számítani.

Délutánra csak kevés helyen marad a párás idő és csapadék sem várható. Sok napsütés és kellemes meleg idő várható a nap folyamán. A szél élénk északi lesz, hajnalban 1, 6 fok várható, a hőmérséklet csúcsértéke 7, 15 fok között alakul, késő este pedig 4, 9 fok lesz.

Kedden nem érkezik front, de a reggeli nyirkos idő ízületi panaszokat és légzőszervi problémákat okozhat. Ezek várhatóan a délelőtt folyamán megszűnnek, de a gyors felmelegedés vérnyomás-ingadozást okozhat. A napsütés pozitív hatásai egész nap érezhetőek lesznek, javul a közérzet és a hangulat, energikusabbak, kiegyensúlyozottabbak leszünk. A hőérzet is a mért értékek felett alakul.

A közlekedésnél vigyázzunk a figyelmetlen sofőrökkel, a megfelelő fék- és követési távolság betartása fokozottan ajánlott!

Balesetmentes közlekedést, szép napot kívánunk!

spacer

Kapcsolódó cikkek

Az agresszió az Alzheimer-kórban szenvedő betegek esetében a leggyakrabban a betegség előrehaladottabb stádiumaiban jelentkezik.
Kutatások igazolják, hogy az alacsony tesztoszteron szint nagyban hozzájárulhat az Alzheimer-kór kialakulásához.
Az Alzheimer-kórban szenvedőknél fontos az egészséges táplálkozás
Íme, néhány tanács, amely segít örömöt csempészni az Alzheimer-kórban szenvedő beteg, illetve családtagjainak hétköznapjaiba.
Az Alzheimer-kór nemcsak a betegnek,a hozzátartozónak is komoly hétköznapi nehézségeket okoz,többségük leküzdhető,ha megtanuljuk a kórral való együttélés szabályait.
Az Alzheimer-kór egyre több embert érint világszerte, ezért fontos hangsúlyt fektetni a betegség kialakulásának megelőzésére.
Az Alzheimer-kór az agy minden területét érinti, bizonyos képességek elvesznek, a betegnek segítségre van szüksége.
A séta lassítja a kognitív funkciók hanyatlását azokban a betegekben, akiknél enyhe gondolkodásromlás, illetve Alzheimer-kór áll fenn.
Az Alzheimer-kór az időskori elbutulás (demencia) leggyakoribb oka, ami a szellemi képességek súlyos romlásával jár együtt.

Facebook posztok