AZ OLDAL JELENLEG TESZT ÜZEMMÓDBAN FUT

Rosszullétet okozhat a fülledt idő

Péntek délelőtt a napos idő hatására gyorsan melegszik majd a levegő, csapadék nem valószínű.

Délután erőteljes gomolyfelhő-képződés lesz, elszórtan kialakulhatnak záporok, zivatarok. A szél élénk északi lesz, hajnalban 12, 18 fok lesz, a hőmérséklet csúcsértéke 25, 30 fok közt alakul, este pedig 16, 22 fokra lehet számítani.

Frontokra továbbra sem kell számítani, de a meleg miatt fokozódik majd a fülledtség, ami múló rosszulléteket és légszomjat is okozhat. A zivatarok hatására az asztmások állapota is romolhat, egyesek pedig fejfájást és keringési panaszokat is tapasztalhatnak. A hőérzet magas lesz, a légszennyezettség és a porkoncentráció kissé növekszik, a légnyomás alig változik.

A közlekedésnél ügyeljünk a figyelmetlen sofőrökre, a fék-és követési távolság betartása pedig fokozottan ajánlott!

Balesetmentes közlekedést, szép napot kívánunk!

spacer

Kapcsolódó cikkek

Az agresszió az Alzheimer-kórban szenvedő betegek esetében a leggyakrabban a betegség előrehaladottabb stádiumaiban jelentkezik.
Kutatások igazolják, hogy az alacsony tesztoszteron szint nagyban hozzájárulhat az Alzheimer-kór kialakulásához.
Az Alzheimer-kórban szenvedőknél fontos az egészséges táplálkozás
Íme, néhány tanács, amely segít örömöt csempészni az Alzheimer-kórban szenvedő beteg, illetve családtagjainak hétköznapjaiba.
Az Alzheimer-kór nemcsak a betegnek,a hozzátartozónak is komoly hétköznapi nehézségeket okoz,többségük leküzdhető,ha megtanuljuk a kórral való együttélés szabályait.
Az Alzheimer-kór egyre több embert érint világszerte, ezért fontos hangsúlyt fektetni a betegség kialakulásának megelőzésére.
Az Alzheimer-kór az agy minden területét érinti, bizonyos képességek elvesznek, a betegnek segítségre van szüksége.
A séta lassítja a kognitív funkciók hanyatlását azokban a betegekben, akiknél enyhe gondolkodásromlás, illetve Alzheimer-kór áll fenn.
Az Alzheimer-kór az időskori elbutulás (demencia) leggyakoribb oka, ami a szellemi képességek súlyos romlásával jár együtt.

Facebook posztok