AZ OLDAL JELENLEG TESZT ÜZEMMÓDBAN FUT

Továbbra is változékony lesz az idő!

Szombat délelőtt kissé borult lesz az ég, de a nap nagy részében napsütéses időre lehet számítani.

Délután ismét beborul hosszabb-rövidebb időre az ég, de előreláthatóan a délután folyamán sem lesz eső. A szél napközben mérsékelt nyugati lesz, hajnalban 9, 11 fok várható, a hőmérséklet csúcsértéke 14, 22 fok között alakul, késő este pedig 9, 14 fok lesz.

Szombaton nem érkezik front hazánkba, de a változékony idő ugyanúgy okozhat panaszokat. A fülledt időben gyakori lehet a vérnyomásingadozás és a keringési panaszok, többen légszomjat és rosszulléteket tapasztalhatnak. A hőérzet ingadozó lesz, de a napsütés jó hatással lesz a hangulatra. A légszennyezettség és a porkoncentráció kissé növekszik, a légnyomás gyengén emelkedik.

A közlekedésnél ügyeljünk a figyelmetlen sofőrökre, a fék-és követési távolság betartása pedig fokozottan ajánlott!

Balesetmentes közlekedést, szép napot kívánunk!

spacer

Kapcsolódó cikkek

Az agresszió az Alzheimer-kórban szenvedő betegek esetében a leggyakrabban a betegség előrehaladottabb stádiumaiban jelentkezik.
Kutatások igazolják, hogy az alacsony tesztoszteron szint nagyban hozzájárulhat az Alzheimer-kór kialakulásához.
Az Alzheimer-kórban szenvedőknél fontos az egészséges táplálkozás
Íme, néhány tanács, amely segít örömöt csempészni az Alzheimer-kórban szenvedő beteg, illetve családtagjainak hétköznapjaiba.
Az Alzheimer-kór nemcsak a betegnek,a hozzátartozónak is komoly hétköznapi nehézségeket okoz,többségük leküzdhető,ha megtanuljuk a kórral való együttélés szabályait.
Az Alzheimer-kór egyre több embert érint világszerte, ezért fontos hangsúlyt fektetni a betegség kialakulásának megelőzésére.
Az Alzheimer-kór az agy minden területét érinti, bizonyos képességek elvesznek, a betegnek segítségre van szüksége.
A séta lassítja a kognitív funkciók hanyatlását azokban a betegekben, akiknél enyhe gondolkodásromlás, illetve Alzheimer-kór áll fenn.
Az Alzheimer-kór az időskori elbutulás (demencia) leggyakoribb oka, ami a szellemi képességek súlyos romlásával jár együtt.

Facebook posztok