AZ OLDAL JELENLEG TESZT ÜZEMMÓDBAN FUT

Milyen illat ez?

Ezeket a feladatokat azokban az esetekben érdemes elvégezni, mikor a neurológiai vizsgálat során objektív emlékezetkiesés mutatható ki.

A szaglás központja a halántéklebenyben van, ugyanott, ahol a memória is. Ezen gyakorlatokkal erősítjük a memóriát, a szellemi hanyatlás mindegyik stádiumában hasznos. Használható ismerős arcok és emberek felismerésének zavarában, valamint ismerős helyen történő tájékozódási problémák esetében, háztartási teendők ellátásában történő fennakadásoknál.

spacer

Kapcsolódó cikkek

Az agresszió az Alzheimer-kórban szenvedő betegek esetében a leggyakrabban a betegség előrehaladottabb stádiumaiban jelentkezik.
Kutatások igazolják, hogy az alacsony tesztoszteron szint nagyban hozzájárulhat az Alzheimer-kór kialakulásához.
Az Alzheimer-kórban szenvedőknél fontos az egészséges táplálkozás
Íme, néhány tanács, amely segít örömöt csempészni az Alzheimer-kórban szenvedő beteg, illetve családtagjainak hétköznapjaiba.
Az Alzheimer-kór nemcsak a betegnek,a hozzátartozónak is komoly hétköznapi nehézségeket okoz,többségük leküzdhető,ha megtanuljuk a kórral való együttélés szabályait.
Az Alzheimer-kór egyre több embert érint világszerte, ezért fontos hangsúlyt fektetni a betegség kialakulásának megelőzésére.
Az Alzheimer-kór az agy minden területét érinti, bizonyos képességek elvesznek, a betegnek segítségre van szüksége.
A séta lassítja a kognitív funkciók hanyatlását azokban a betegekben, akiknél enyhe gondolkodásromlás, illetve Alzheimer-kór áll fenn.
Az Alzheimer-kór az időskori elbutulás (demencia) leggyakoribb oka, ami a szellemi képességek súlyos romlásával jár együtt.

Facebook posztok